All In One - Spuitcabine

De ontwikkeling heeft lang op zich laten wachten, maar Garmat Europe heeft nu ook een “All In One spuitcabine” ontwikkeld.
Hiermee is het pakket nog completer geworden op het gebied van een autoschadehertstelbedrijf – inrichting .
Grote voordelen zijn onder andere de afscherming van het brandbare filtermateriaal zodat slijp en laswerkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. Standaard is de installatie voorzien van een frequentieregelaar in combinatie met een nieuw inovatief direct aangedreven ventilator. De All In One is standaard voorzien van diversen opbergvakken, prullenbakken en geintregreerde papier en foliehouders. Verder zijn er nog vele optionele voorzieningen verkrijgbaar.

Beurs Gorinchem

Small-Auto Prof - AMT Live web header

Bezoek ons op Auto Prof - AMT Live Gorinchem

Van 30 januari tot en met 1 februari staan we op Auto Prof - AMT Live Gorinchem: Vier kennistheaters met achttien kennissessies per dag, een schadestraat met onze Smart Repair cabine, primeurs en talloze demonstraties staan te popelen om gezien te worden. Natuurlijk verwelkomen we je graag op onze stand, nummer “Spuitcabine”.

Jij komt toch ook?

Bestel je kaarten nu gratis online (registratiecode 71800023232) op:

2497-logo-7b5c424b2b6e955ae021803fd1a8e39fwww.evenementenhal.nl/autoprof-go

Beurs Hardenberg

beurs harderberg

Cleijsen B.V. staat met een spuitcabine op de
Beurs in Hardenberg op 17,18 en 19 Oktober 2017

Auto Prof Hardenberg gaat uitbreiden met een nieuw initiatief: Schade Experience Hal. De organisatie geeft daarmee antwoord op de vraag vanuit de markt naar meer beleving op de beursvloer. In de Schade Experience Hal plaatst Cleijsen B.V. een grote spuitcabine van Garmat Europe waar het complete proces live te volgen is. In deze hal zijn uitsluitend schade – gerelateerde  bedrijven aanwezig. Ook tonen bedrijven op het gebied van smart repair hier hun expertise door middel van uitdeuken zonder spuiten.

2497-logo-7b5c424b2b6e955ae021803fd1a8e39fMeer informatie: www.evenementenhal.nl/autoprof-hardenberg

Garmat

Met ingang van eind 2016 zijn we verdeler geworden in Nederland van het Belgische merk “Garmat” , deze fabrikant produceert al ruim 40 jaar spuitcabines met een gedegen kwaliteit. Naast de spuitcabines produceren zij ook alle toebehoren voor een complete inrichting van het hedendaagse schadeherstel – bedrijf op gebied van luchtbehandeling. www.garmateurope.com

Meer artikelen...

Blijf op de hoogte!

Bekijk onze nieuwspagina deze staat vol met interessante ontwikkelingen en de laatste nieuwtjes.
U vindt er ook filmpjes van onze 5S producten.

Bekijk het nieuws